Samarbejdspartner/sponsorer

Samarbejdspartner/sponsorer

september 7, 2018 0 Af ThomasJohnsendressage

I mit sidste indlæg, fortalte jeg omkring en rigtig vigtig person i min hverdag med hestene. Nemlig Nicolaj.

#groom#bf

I det her indlæg vil jeg fortælle om 2 andre rigtig vigtige partnerer.

I en sport som ridesporten, hvis man dyrker det på konkurrenceplan, eller erhvervsmæssige. Er det ingen hemmelighed at held, og penge kan have en stor indflydelse på hvor meget, og hvor hurtigt man kommer frem i gamet. Det er den realitet som rigtig man sportsudøvere kæmper med

Feks. Så køber jeg altid mine heste som unge. En uddannet hest ville bliver en alt for stor afskrivning for mig. Men med en ung hest, kommer en meget stor ansvar for dens videre uddannelse. Det kræver meget erfaring af rytteren, og det kræver en masse hjælp fra en træner. Jeg valgte at investerer en masse penge, hver måned på træning, jeg var sikker på at tingene blev gjort rigtigt. Det starter altid med vores egen indsats.

Derfor er sponsorer og samarbejdspartnerer guld værd. Jeg var så heldig at lave et samarbejde med en hestemassør (hestens trivsel). Det gør at jeg kan holde min hest fit for fight altid. Og det betyder alt, når det kommer til vores daglige træning. Jeg kan til gengæld skabe synlighed og omtale til virksomheden. På den måde kan vi hjælpe hinanden fremad.

 

Derudover blev jeg ambassadør for Happy horse Rideudstyr i Skærbæk. Et samarbejde med dem er også guld værd. De kan stå til rådighed med ting der kan hjælpe mig i min hverdag. Man skal nemlig ikke undervurdere hvor meget god pleje af hesten, og det rigtige udstyr, kan gøre min dag nemmere, og hestens træning meget mere behagelig. Ved at spare noget af den udgift, kan jeg fokusere endnu flere penge, på træning og uddannelse af hestene og jeg.

 

Det er endnu et pr. vigtige elementer i mit team.

Endnu en gang tak til vores fantastiske sponsorer, og samarbejdspartnere.

Mvh Thomas.