jeg sover når jeg bliver gammel. :-D

jeg sover når jeg bliver gammel. :-D

august 20, 2018 0 Af ThomasJohnsendressage

 

Jeg tænkte at det kunne være interessant for andre, at høre hvordan jeg bruger min hverdag på en gennemsnits uge. Også fordi at meget af det jeg laver, ikke har en decideret forbindelse til min drømme. Men gør at jeg kan opfylde mange af dem. Så det får i lige en lille gennemgang af her:-)

Da jeg var barn var mit største ønske at blive berider. Det blev det ikke lige til. Jeg arbejdede i forskellige stalde, men kunne ikke rigtig se mig selv som springrytter, eller arbejde under vilkårene på det tidspunkt.

Men en uddannelse var obligatorisk. Ligeså meget for  min egen sikkerheds skyld. Så jeg fandt noget andet, som jeg også interesserede mig for. Jeg blev derfor uddannet frisør med den 4 årige uddannelse, og bestod med en bronze medalje:-D

Så nu arbejder jeg 35 timer om ugen som frisør i Fredericia.  En af mine drømme er at gå lidt længere ned i tid som frisør, og ride lidt mere. Men Hver ting til sin tid.

Om tirsdagen tager jeg op til min træner (Maria Anita Andersen) i Skanderborg. Der har jeg fri fra arbejde, så der er tiden til det.

Risse som jeg har nu, bliver redet 4 dage om ugen. for det meste er det mandag – tirsdag – fredag- lørdag

Torsdag plejer jeg at longere ham. Når jeg longerer, er det for det meste med, Passoa eller indspændinger. Jeg longerer ham næsten altid over lidt bomme. Det er vildt godt for hans ryg.

Søndag har vi vores Wellness dag:-D Der laver vi alt fra, ekstra lang strigletid, til at ordne hove, klippe hest, ordne hale og man. Eller bare en skridttur uden sadel. Søndag skal være ren hygge.

Når jeg ikke er ved Risse, driver jeg min bibeskæftigelse (ThomasJohnsenDressage). Det er min måde at skabe det liv for mig selv, som jeg altid ønskede mig. Jeg tager bare den lange vej 😛

Jeg har faste ryttere jeg underviser hver uge. derudover tager jeg heste i ridning når der er lidt ekstra tid til det. Jeg prioterer at der er nok tid til at gøre tingene ordentligt.

Når hestene er passet, rytterne er undervist og kunderne har fået ordnet deres hår. Ja så er det tid til at tænke på mig selv. Det gør jeg ved at gå i fitness 3 gange om ugen. Min fysik er nemlig ligeså vigtig som hestenes.

I så travl en hverdag er jeg meget heldig at have en kæreste/groom, der vil dele mit liv med hestene. Der er ikke meget tid tilovers, så det betyder meget, at man kan lave det sammen.

I min perfekte verden køber jeg et landsted hvor hestene kan være hjemme ved mig. Derefter vil jeg så købe nogle føl, og unge heste jeg kan uddanne. Jeg ville nok dele min beskæftigelser med 50/50. Måske 60/40 til hestene:-D Jeg ville uden tvivl tage til stævner hele tiden, da jeg lever for at blive bedre og bedre til at ride.

Så hvorfor vil jeg sove når jeg bliver gammel?

Jeg har en vision for mit liv, og drømme for min fremtid. Og jeg ved at jeg må arbejde rigtig hårdt, for at få det til at blive en realitet. Men det gør ikke noget, når det er noget man elsker.