Det perfekte team.

Det perfekte team.

august 30, 2018 0 Af ThomasJohnsendressage

Hvad har man brug for, for at lykkedes indenfor ridesporten?

En af de vigtigste ting er teamet bag equipagen. En af de vigtigste personer i mit team, er min kæreste/groom.

 

Vi har alle brug for en hjælpende hånd en gang imellem. Om det så er i hverdagen, til stævner eller bare som moralsk støtte. Heldigvis for mig, har jeg fundet en der har lyst til, ikke bare at være med i min hverdag med hesten. Men også bruge en masse tid på at hjælpe til.

Ridesporten er som de fleste ved et fuldtidsjob, eller en livsstil om man vil.  Der går meget tid med at træne hesten. Men der går endnu mere tid med at passe hesten. Som jeg har beskrevet i et tidligere indlæg, er jeg stærkt beskæftiget med frisørarbejde, og undervisning ved siden af min træning med hestene. Derfor er den hjælp jeg får guld værd!

Nicolaj har ikke haft noget med heste at gøre, før han mødte mig. Derfor har jeg været meget imponeret over hvor hurtigt, han er blevet involveret i arbejdet med dem.  Men vil dertil også tilføje at Risse altså også er en kammerat at håndtere:-D

Hvad kan nogle af Nicolajs opgaver være?

Nicolaj laver faktisk det meste med hestene. Det eneste han ikke gør så meget i, er at ride dem. Det er prøvet, og det kostede et pr. gange til en fysioterapeut.

Nicolaj hjælper med at:

  • longere. både med passoa, indspændinger og over bomme. er sikker på at han har lavet sit eget træningsprogram til Risse 😛
  • trækker gladelig Risse ud på fold, og ind igen.
  • ordne boks når jeg er i gang med at strigle.
  • ordne hove, klipper Risse, vasker og pudser.
  • tage rigtig fine billeder, så vi har til vores Instagram og Facebook.
  • passe Risse når vi er til undervisning.
  • tage video, når vi skal øve programmer.
  • holde styr på div. ting til stævner. og tage film når vi er til stævne.

alt det arbejde som vores hjælpere gør, er fuldstændig uundværligt for os ryttere. det er det der gør at vi kan slappe af, fokusere på det vi skal, og gøre et godt stykke arbejde med vores træning.

Derfor synes jeg at vi skal give en stort shoutout til alle vores hjælpere. Om det er kærester, forældre, søskende eller venner.

TAK FOR HJÆLPEN:-D